Hemstädning i norra Stockholm

Hemstädning i Åkersberga och norra Stockholm

Vi städar hem i Åkersberga och norra Stockholm

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda prisvärd hemstädning genom både återkommande städuppdrag och som separata utföranden av våra tjänster. Städning kan tillsammans med matlagning nog vara det som ofta står i fokus i hushåll runtom i Sverige och vi återkommer alltid till det, men för oss är service för kunden i fokus. Därför har vi utformat våra tjänster på ett sätt så att vi kan avlasta dig och att du kan ägna dig åt familj, fritidsintressen eller annat som du önskar lägga tiden som blir över på. Vi utgår från vårt säte i Åkersberga i Stockholm men har även en bred kundbas i bland annat Vaxholm och Täby.

Du som önskar hemstädning av oss är inte bara en kund utan också en kontakt som vi strävar efter att upprätthålla en god relation med. Vi tror på att hålla en god dialog med dig som kund och för att inleda relationen med oss ber vi dig kontakta oss för en kostnadsfri offert. Där kan vi ta fram ett alternativ som är anpassat efter ditt hems storlek, antalet gånger du önskar städning och andra aspekter som du som kund önskar att vi förhåller oss till.

    Hemstädning för en enklare vardag

    I slutändan handlar hemstädning om att du som kund ska få en enklare vardag och där kommer vårt fokus på service alltid att spela en viktig roll. Oavsett hur du väljer att använda dig av vår tjänst inom städning av din bostad kan vi garantera dig att du kommer hem till en hem som ser ut som att någon kan flytta in i det på nytt. Städningen hemma är en del av vardagen och oavsett vad du som kund har för skäl till att du väljer att anlita företag för hemstädning vill vi göra tryggheten i att vi tar hand om städningen en naturlig del av vardagen, istället för städningen i sig. Vi erbjuder självklart RUT-avdraget på våra tjänster som gör att halva kostnaden försvinner och önskar du som ny kund ta del av våra tidigare referenser erbjuder vi det gärna får vår breda och gedigna kundbas. Genom att släppa in någon i ditt hem gör du det i förtroende, och det förtroendet kan vi lova att vi kommer förvalta väl. Välkommen till oss!