Golvvård

Kontorsstädning är en tjänst där vi städar alla typer av ytor och utrymmen och där du som kund får ett helhetsresultat som skapar en gemytlig, fräsch och uppiggande atmosfär på ditt kontor. Önskas ett komplement till vår lokalvård erbjuder vi inom NTG Clean golvvård av absolut högsta kvalitét där våra specialutbildade städare med gedigen kunskap ger dig som kund ett resultat som sticker ut, på ett bra sätt. Golvvård är ett bra och långsiktigt sätt att hålla företagets golv rena, snygga och funktionella samt att god och genomtänkt golvvård även gör enklare städning och underhålla smidigare. Därför kan vår tjänst kombineras med kontinuerlig kontorsstädning för att skapa en helhet och för att skapa ett kontor med ytor och utrymmen som utstrålar trygghet och kvalitet. Önskar du och ditt företag golvvård är du mer än välkommen att kontakta oss för ett besök och en kostnadsfri offert där vi anpassar vårt utförande efter vad ditt företag har för speciella önskemål och behov.

Metod, material och tillvägagångssätt

Vårt team av anställda med lång erfarenhet av golvvård kan städa alla möjliga typer av golv som exempelvis stengolv, linoleum, heltäckningsmatta eller betong. Metoden och tillvägagångssättet för utförandet anpassas efter dig som kund och ditt kontorets utformning och storlek. Linoleum är ett tacksamt material att vårda och bland våra kunder med den här typen av golv finns företag, organisationer, föreningar och verksamheter. Till skillnad från andra likvärdiga firmor inom vår bransch rengör vi även linoleummattor samt att vi utför långsiktigt underhåll av ytan. Den här typen av golv påverkas mycket av bland annat miljön runtomkring och golvets tidigare skick så därför är vi noga med att specialanpassa vår tjänst efter hur just ditt golvs företag ser ut.

Betonggolv är ett material som många inte tänker behöver speciellt mycket städning eller underhåll, men det fel, golv av betong behöver likt andra material underhåll. Bland våra kunder med betonggolv finns bland annat lager, större företag, idrottsföreningar och mindre fastighetsägare som alla har sin egen personliga anpassning av vår städtjänst. Det ger ett professionellt intryck av dig som företag om ditt betonggolv glänser och därför erbjuder vi polering av betong eller stengolv. Vi använder oss av speciellt framtagna verktyg för polering och underhåll av betong och stengolv och efter utfört arbete får ni ett snyggt, glänsande och förtroendeingivande betonggolv att stå på. Äldre betonggolv har en tendens att damma något och det är ett problem som vi inom NTG Clean tar tag i och löser, på ett snabbt och effektivt sätt.

Golvvård är också en fråga om överlevnad, inte en fråga om överlevnad för er anställda utan för ert golv, då kontinuerlig och noggrann vård av golv förlänger livslängden avsevärt och du som kund behöver inte oroa dig för kostnaden ett golvbyte skulle innebära. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.