Lokalvård & Kontorsstädning

NTG Clean grundades på en idé om att en nära dialog med kunder skapar förtroende och ett samförstånd kund och utförare av entreprenad emellan. Vårt grundkoncept handlar om att ha en nära och trygg kommunikation med våra kunder och det syns väldigt tydligt när vi utför lokalvård och kontorsstädning. Du som kund kan önska en tjänst som bygger på fortlöpande städuppdrag där våra effektiva, erfarna och specialutbildade lokalvårdare kommer och städar hos din firma med jämna mellanrum under en satt period. Före första städningen kommer vi ut och tittar igenom lokalerna noggrant för att se hur vi kan anpassa vår städning till dig som kund och dina unika behov. Vidare efter genomgången lämnar vi en kostnadsfri offert så att du som kund kan känna dig trygg med att veta vad vi tar betalt. NTG Clean har försäkring och kollektivavtal via TRYGG HANSA och vi värnar om våra anställdas trygghet för vi vet att nöjda anställda gör ett bra jobb som ger nöjda kunder.

Visionen bakom företaget och tanken framåt

Kjell och Atcharporn Gustafsson grundade företaget för snart tjugo år sedan och sitter på en lång och gedigen erfarenhet när det handlar om lokalvård och kontorsstädning. Det handlar om att anställda på ditt företag ska trivas och för att kunna utföra städning som ger ett gott resultat krävs noggrannhet, kontinuitet och ett handfast utförande. När våra anställda trivs hos oss gör det även att du som kund möter städare som inte bara utför jobbet med passion och som ser till att skapa den där trygga och gemytliga atmosfären på ditt kontor som andra bara drömmer om. Vi kan utföra städningen på en tid som passar dig som kund och ditt företags öppettider och behov, vi kan städa före ni öppnat, under dagen eller kvällstid. För oss handlar det om att du som kund ska känna att våra anställda blir en naturlig del av er verksamhet.

Frågan om vad bra kontorsstädning är delar många inom vår bransch, men vi är övertygade om att vi har kommit fram till ett svar. Kontorsstädning handlar för oss om två saker, passion och resultat. Har vi anställda som utför städningen med passion och som brinner för sina arbetsuppgifter kan inte arbetet bli dåligt och då blir automatiskt resultatet bra. Vi städar inte bara öppna ytor utan vi ser till att toaletter, konferensrum, kök, fikarum och detaljer såsom lampor och prydnader skiner. För oss är det av allra största vikt att skapa en helhet och när ditt företags kunder besöker ert kontor, kanske för första gången ska tanken vara, “wow, här var det rent!”. Vi har en otroligt stark kundbas som vi har lyckats bygga upp genom trygga, långsiktiga och effektiva avtal med företag om städning som har gett ett gott resultat.

Känn dig mer än fri att kontakta oss, så kommer vi ut och besöker ditt företag för att ge kostnadsfri offert och så kan du efter det bestämma dig i lugn och ro. Likväl som vi värnar om integritet vid våra hembesök för hemstädning gäller samma policy när vi finns på plats ute hos våra företagskunder. Ni ska känna er trygga med att våra anställda gör sitt jobb och att fokus alltid ligger på att få till en fräsch miljö där ni som anställda kan trivas och känna er motiverade att ta sig an era arbetsuppgifter.