Trappstädning i Åkersberga och norra Stockholm

Trappstädning

Våra städuppdrag tar vi oss an med ledorden noggrant och effektivt, och efter många år i branschen vet vi vad som krävs för att våra kunder ska bli nöjda.

Vi arbetar både mot företag och privatpersoner, såväl som bostadsrättsföreningar och hyresvärdar. Trappstädning är en återkommande del av lokalvården och många företag, stora som små, anlitar regelbundet företag som vårt för uppgiften. Vanligast är förfrågningar från hyresvärdar, men även andra företag vänder sig till oss för att få hjälp med renhållning av trapphus.

Våra kunder finns runt om i norra Stockholm, Åkersberga, Vaxholm, Täby, Sollentuna m.m.

Välkommen med en förfrågan idag och låt oss veta när, var och hur vi kan hjälpa er så hittar vi en lösning!

Öka trivseln med ett rent trapphus

Det betyder mycket för trivseln i fastigheten att hålla trapphuset i gott skick. Regelbundet återkommande städning av trappor, trappräcken och andra delar av trapphuset är en nödvändighet för att skapa ett välkomnande intryck. Detsamma gäller oavsett årstid, men under vissa perioder på året kan det behövas extra insatser.

Vi har omfattande erfarenhet av just trapphusstädning åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, och har i dagsläget ett flertal nöjda kunder runt om i Stockholm. Våra medarbetare städar alltid efter samma rutiner, vilket garanterar att jobbet blir klart snabbare och att resultatet alltid är lika tilltalande.

Välkommen som kund du också! Kontakta oss gärna om du vill ha referenser eller har några andra frågor om våra tjänster.

Vad ingår i trappstädning?

Det är naturligtvis du som kund som avgör hur, när och hur ofta städningen utförs. Vi tar fram ett städschema som följs varje gång och som anpassas efter era önskemål. Några vanliga delar av trappstädningen kan vara:

  • Rengöring av trappsteg och golv
  • Torkning av trappräcken och lister
  • Borttagning av fläckar från väggar
  • Rengöring av hissdörr och interiör
  • Torkning av radiatorer och armaturer
  • Rengöring av skrapgaller
  • Rengöring av portens in- och utsida

Fler delar kan ingå och det går naturligtvis bra att välja till städning av källare, tvättstugor o.s.v. När fastigheten hålls ren och fräsch regelbundet minskar tidsåtgången vid återkommande städuppdrag. Oavsett vilka tjänster du behöver genomförs noggranna kvalitetskontroller rutinmässigt för att garantera hög kvalitet.

Innan vi lämnar offert kommer vi som regel ut och tittar på trapphuset för att bedöma vilka insatser som behövs i form av tidsåtgång och material. Ni får därefter en offert och kan bestämma er i lugn och ro.