Snabb och effektiv fönsterputsning i norra Stockholm

Din lokala fönsterputsare

Vi åtar oss att putsa fönster åt såväl kommersiella och kommunala fastighetsförvaltare som privatpersoner i Stockholmsområdet och främst norra Stockholm.

Som med så många andra tjänster handlar valet av städfirma om att få bästa möjliga servicen till bästa pris.

Här utmärker vi oss genom att vi har möjlighet att erbjuda kompletta tjänster som inte bara innefattar fönsterputsning utan även annan städservice som golvtvätt och byggstädning.

Det är svårt att lämna en prislista eftersom arbetet varierar en hel del i omfattning. Kontakta oss därför gärna så kommer vi med en offert utan kostnad.

Anlita en professionell fönsterputsare

Som du säkert är medveten om kan det vara en riktig utmaning att putsa fönster – särskilt om fönstren sitter svåråtkomligt, är svåra att öppna, har flera fönsterglas, spröjs o.s.v. Många faktorer avgör hur mycket tid som går åt för rengöringen.

Våra medarbetare har erfarenheten och kompetensen som behövs för att göra jobbet så snabbt och effektivt som möjligt. Samtidigt får man aldrig kompromissa med resultatet, men med rätt material och förutsättningar går arbetet smidigt och behöver inte kosta för mycket tid och pengar.

Våra fönsterputsare är proffsiga, erfarna och serviceinriktade.

Arbetet blir med all sannolikhet klart snabbare än om du gjort det själv. Om du vill hjälpa till att påskynda processen är vi emellertid tacksamma för förberedelser för att din fönsterputsning ska gå så smidigt som möjligt.

Exempelvis underlättar det arbetet avsevärt om våra medarbetare har enkel tillgång till fönstren, d.v.s. att fönsterbrädor är avplockade och att blommor, möbler och liknande inte blockerar vägen. Det är naturligtvis saker vi kan lösa på egen hand, det tar bara lite extra tid.

Saker vi behöver veta

Innan arbetet påbörjas behöver vi lite information om uppdraget, alltså konkreta detaljer gällande fönstrens egenskaper, antal, placering och så vidare. Finns tillgång tills stege eller är det något vi behöver ha med oss?

Är det två- eller treglas (avgör om ytan som ska rengöras dubblas eller tredubblas jämfört med enkelglas)? Har fönstren spröjs och är de i så fall avtagbara med enkla medel? Med rätt information från dig som kund kan vi lämna en ungefärlig prisuppskattning redan innan vi besiktat fastigheten och lämnat offert.

I övrigt är det inte så mycket du behöver tänka på – material som städverktyg och rengöringsmedel har vi med oss, så det enda som behövs är tillgång till vatten.

Du vet väl att RUT-avdraget även innefattar fönsterputs.

Mer än bara fönsterputsning

Behöver du hjälp med något annat i anslutning till fönsterputsningen? Vi är ett fullserviceföretag som åtar oss de allra flesta uppdrag inom städning.

Kontakta oss så berättar vi mer!