Flyttstädning i världsklass

Vi kan flyttstädning

Vi förutsätter att du som är inne och läser på vår sida om flyttstädning också har ett behov av att själv utnyttja tjänsten så till dig vill vi säga grattis och lycka till. Flytt är ett stort steg i livet oavsett om det handlar om att flytta från lägenhet till hus med familjen, från barndomshemmet till studentlägenheten eller från huset till lägenheten med den nya kärleken. Inför en flytt är det mycket som ska ordnas och NTG Clean är därför stolta över att kunna erbjuda kvalitativ, prisvärd och effektiv flyttstädning. Vi vill att du ska kunna fokusera på att drömma om ditt nya hem och låta oss ta hand om det som är över från det gamla. Tack vare vår långa erfarenhet inom städning och lokalvård så har vi gedigen kunskap om hur utförandet av flyttstädning på bästa sätt ska gå till för att skapa ett så bra resultat det bara är möjligt. Vi anpassar alltid våra tjänster efter vad du som kund har för önskemål och behov och vi är övertygade om att kommunikation är nyckeln till en bra relation företag och kund emellan. Därför kan du alltid kontakta oss om du har några som helst funderingar före, under eller efter flyttstädningen.

Vad ingår i vår flyttstädning? -Vi tar hand om allt

Flyttstädning handlar för oss om så mycket mer än bara städningen i sig, det handlar om att försäkra dig som kund att du lämnar efter dig ett fint hem till dina kunder. Det är ett stort ansvar att axla men vi kan försäkra dig att vi inte gör dig besviken och vi har tack vare vår stora kundbas och goda referenser lyckats utveckla metoder och tillvägagångssätt som sticker ut. Vi tar hand om allt, enklare än så är det inte eftersom det för oss handlar om tillit mellan oss och dig som kund.

När du bokar flyttstädning hos oss får du komma i kontakt Kjell Gustavsson för en kostnadsfri offert där vi utformar tjänsten efter just dina önskemål. Vi städar alla öppna ytor, gör rent snickerier, lister, bokhyllor, dörrar, lampor, skåp, fira ytor, fönsterbrädor, garderober och skåpsdörrar. Våra kunder kan känna sig trygga med att vi städar samtliga vitvaror, både invändigt och utvändigt och vi rengör badrum och våtrum in i minsta detalj. Du ser, vi tar hand om allt.

Kvalitét till ett bra pris

Flyttstäd handlar för oss på NTG Clean om att erbjuda ett alternativ till den stress som kan uppstå vid en stor omställning i livet. Vi finns för att inte bara kunna erbjuda städningen i sig, utan också för att kunna avlasta genom att erbjuda kvalitetssäkrad flyttstädning till ett väldigt bra pris. Du som kund har kvalitetsgaranti, vi jobbar alltid med kollektivavtal för våra anställda och vi har arbetat hårt med att som företag sticka ut inom vår bransch. Vi drivs av en sak, att ha nöjda kunder och det genomsyrar allt vi gör när vi arbetar och ledorden inom vårt företag är effektivitet och att allt ska vara noggrant utfört. Det här är vårt löfte till dig som kund, att vi med passion utför flyttstädning, noggrant och effektivt. Välkommen till oss!