Varför trappstädning hos NTG Clean?

Svaret är enkelt, för att vi kan trappstädning bäst!

Vi erbjuder en unik och noga framtagen tjänst inom trappstädning och vi har en lång och gedigen erfarenhet kring vad som krävs för att kunna tillgodose dig som kund med dina personliga önskemål och behov. Företag anlitar regelbundet företag för att utföra trappstädning och det är en viktig del i den återkommande lokalvården av fastigheten och vi anlitas bostadsrättsföreningar, hyresvärdar, andra företag och privatpersoner. Trappan upp genom en fastighet ger första intrycket och vi lägger ett enormt fokus vid att kunna skapa det välkomnande och trivsamma uttryck som många vid kontakt med oss strävar efter. Vi har en stark kundbas i bland annat Vaxholm, Åkersberga, Sollentuna och i andra delar av norra Stockholm och du som kund är välkommen att ta del av våra referenser. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på hur vi kan öka trivseln i ditt trapphus genom förstklassig trappstädning till ett bra pris.

Trappstädning är en viktig del av helheten i bostadshuset

Trappstädning kan nog för många ses som en icke fråga då trapphuset sällan är en plats vi spenderar mer tid på än nödvändigt, fota är ett trapphus bara en genomfart att ta sig från punkt a till b. Vi tror att många inter har insett vilken stor skillnad effektiv, trygg och resultatinriktad trappstädning kan göra och vi visar gärna dig som kund vår tanke bakom trappstädning. Allt vi gör drivs av passion och våra välutbildade och erfarna anställda genomför trappstädning med syftet att maximera trivseln för dig som kanske varje dag passerar trappan.

Trappstädning behövs, alltid och under en del årstider på året kan det även krävs extra åtgärder för att kunna maximera resultatet av underhållet. Det kan på vintern även bli en fråga om säkerhet då smält snö och is kan orsaka vattenplaning på trappstegen vilket kan resultera i att någon förlorar fotfästet och halkar. Allt det här tar vi hand om med vår trappstädning med målet att du som kund tydligt ska se varför du valde att anlita just oss.

Trappstädning med noggrannheten i fokus

I vår trappstädning ingår bland annat rengöring av trappsteg och golv, avtorkning av trappräcken och lister, borttagning av fläckar från väggar, rengöring av hissdörr och interiör, avtorkning av radiatorer och armaturer, rengöring av skrapgaller och rengöring av portens in- och utsida. Det är självklart du som kund som avgör hur ofta du önskar att vi utför trappstädning och på vilka tider och vid vår första kontakt tar vi fram ett schema som är anpassat efter vad du har för önskemål och behov. Vi utför även rutinmässiga kvalitetskontroller mellan utförandet av våra städtjänster för att säkerställa kvalitén i resultatet av vårt arbete. Vi sätter alltid noggrannheten i fokus när vi utför vår städning och du som kund kan känna dig trygg med att vi oavsett vad alltid sätter servicen i fokus. Du kan även välja till städning av källare, tvättstugor, förråd eller andra tillhörande utrymmen. Välkommen till oss!