Varför kontorsstädning hos NTG Clean?

Svaret är enkelt, för att vi kan kontorsstädning i Stockholm bäst!

Vi vet att vi kan kontorsstädning allra bäst, det kan låta malligt men tack vare vår långa och gedigna erfarenhet har vi lyckats ta fram en tjänst som sätter ditt företag i fokus. Det som är unikt med vår kontorsstädning är att vi erbjuder samma personliga dialog som med våra privata kunder och vi lägger ett stort fokus på en relation bolag emellan. För att kunna erbjuda en flexibilitet kan du som företag boka oss för enskilda städuppdrag eller för ett antal uppdrag då vi kommer ut till ditt företag och städar ett antal gånger under en innan satt period. Vi kommer före vår första städning alltid ut på ett besök hos ditt företag för att kunna ta reda på hur vi kan anpassa vår städtjänst på bästa sätt. Du får sedan en kostnadsfri offert där vi har anpassat priset efter hur ditt företag önskar att städningen ska genomföras för att kunna tillmötesgå era önskemål och behov. Kontorsstädning handlar för oss om att kunna skapa en snygg, fräsch och trivsam miljö för anställda på företaget vi städar hos. Det är en annans sak som vi vet utmärker oss, att vi inte ser våra företagskunder som företag, utan att vi ser er som kunder där det finns fler än en person att tillmötesgå.

Kontorsstädning med servicen i fokus

För oss är alltid servicen i fokus och anställda vid NTG Clean jobbar alltid kollektivavtal, trygghets och ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa. NTG Clean har erfarenhet från över 20 år i branschen och vi vet vad som krävs för att kunna erbjuda en serviceinriktad kontorsstädning med företagets anställda i fokus. Vi städar inte bara öppna ytor, toaletter, konferensrum, kök, fikarum och detaljer såsom lampor och prydnader.

För oss är det av allra största vikt att skapa en helhet och när ditt företags kunder besöker ert kontor, kanske för första gången ska tanken vara att det är ett väldigt rent kontor. Vi vet att rena kontor underlätta för utbyte av kunskap och för fortsatt utveckling av företaget när fokus inte behöver ligga på städningen i sig och vi är väldigt glada att få vara med och bidra till den utvecklingen. Många företag som vänder sig till oss har ofta funderingar om vilka tider vi utför kontorsstädning och vårt svar är enkelt, när det passar dig.

Företag känner sig trygga med vår städning

NTG Clean har en bred kundbas med många företag i Stockholm som känner sig trygga med vår städning och du som ny kund är välkommen att ta del av våra referenser. Vi utför kontorsstädning med passion för vi vet att det vi gör gör skillnad och att det underlättar för många företag som vi städar hos. Integritet och sekretess råder självklart när vi arbetar och vi är många om att du som kund ska se vår lokalvård som ett komplement till resan mot att utveckla ditt företag i den riktig du önskar och då spelar tryggheten en viktig roll. Vi arbetar med miljömärkta städmedel och hjälper gärna till för vidare inköp av olika förbrukningsprodukter kopplade till lokalt underhåll av kontorsmiljön. Välkomna till oss!