Varför hemstädning hos NTG Clean?

Svaret är enkelt, för att vi kan hemstädning bäst!

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda prisvärd hemstädning genom både återkommande städuppdrag och som separata utföranden av våra tjänster. Städning kan tillsammans med matlagning nog vara det som ofta står i fokus i hushåll runtom i Sverige och vi återkommer alltid till det, men för oss är service för kunden i fokus. Därför har vi utformat våra tjänster på ett sätt så att vi kan avlasta dig och att du kan ägna dig åt familj, fritidsintressen eller annat som du önskar lägga tiden som blir över på. Vi utgår från vårt säte i Åkersberga i Stockholm men har även en bred kundbas i bland annat Vaxholm och Täby. Du som önskar hemstädning av oss är inte bara en kund utan också en kontakt som vi strävar efter att upprätthålla en god relation med. Vi tror på att hålla en god dialog med dig som kund och för att inleda relationen med oss ber vi dig kontakta oss för en kostnadsfri offert. Där kan vi ta fram ett alternativ som är anpassat efter ditt hems storlek, antalet gånger du önskar städning och andra aspekter som du som kund önskar att vi förhåller oss till.

Vi erbjuder hemstädning på det sätt som passar kunden bäst

För att kunna avlasta dig som kund på bästa sätt, det som alltid är vårt mål utformar vi städningen individuellt och det är en av anledningarna till att vi inte kan lämna en prislista här. Vi strävar inte efter att utföra alla våra uppdrag på samma sätt för det är för oss inte service utan för oss handlar den personliga dialogen också om att arbetet ska bli personligt, så att det känns rätt för kunden.

NTG Clean har välutbildade städare som sitter på en lång och gedigen kompetens inom städning och vi arbetar alltid med ansvars-, trygghets- och kvalitetssäkring för att kunna hålla vårt arbete långsiktigt och välgrundat. Vårt arbete kan i praktiken synas genom dammsugning, tömning av sopkärl eller rengöring av badrum. Ytterligare dammtorkar samtliga av bostadens öppna ytor, städar noggrant i kök och badrum och mer därtill på det sätt som passar dig som kund allra bäst.

Hemstädning för en enklare vardag

I slutändan handlar hemstädning om att du som kund ska få en enklare vardag och där kommer vårt fokus på service alltid att spela en viktig roll. Oavsett hur du väljer att använda dig av vår tjänst inom städning av din bostad kan vi garantera dig att du kommer hem till en hem som ser ut som att någon kan flytta in i det på nytt. Städningen hemma är en del av vardagen och oavsett vad du som kund har för skäl till att du väljer att anlita företag för hemstädning vill vi göra tryggheten i att vi tar hand om städningen en naturlig del av vardagen, istället för städningen i sig. Vi erbjuder självklart RUT-avdraget på våra tjänster som gör att halva kostnaden försvinner och önskar du som ny kund ta del av våra tidigare referenser erbjuder vi det gärna får vår breda och gedigna kundbas. Genom att släppa in någon i ditt hem gör du det i förtroende, och det förtroendet kan vi lova att vi kommer förvalta väl. Välkommen till oss!