Varför golvvård hos NTG Clean?

Svaret är enkelt, för att vi kan golvvård bäst!

Golvvård är ett bra sätt att hålla lokalens golv rena och snygga och fria från fläckar som kan bli bestående. NTG Clean har en lång erfarenhet av golvvård på flera olika typer av underlag och vi ser golvvård som ett bra sätt att göra den vardagliga städningen smidigare på flera olika sätt. Vår tjänst kan därför kombineras med kontinuerlig lokalvård för att skapa en helhet som många som söker företag för städning är ute efter. Golvvården utför vi bland annat hos större företag, idrottsföreningar, i lagerlokaler och på kontor, med vår gedigna kundbas i Stockholm har du som kund ett stort antal referenser att gå igenom om önskemål finns. Vi utför golvvård på flera olika typer av underlag, men det kan bland annat handla om linoleum, plastgolv, betong eller trä. NTG Clean har välutbildade och erfarna städare som sitter på kompetensen som krävs för att kunna anpassa sitt arbete efter vad din lokal har för behov. Precis som i allt arbete vi gör är servicen för kunden i fokus och vi anpassar oss efter dig som kund med dina personliga önskemål och behov.

Golvvård som enskild tjänst eller som komplement

Våra tjänster inom golvvård och golvpolish går att nyttja som enskilda tjänster eller som ett komplement till exempelvis en med heltäckande kontorsstädning. Linoleum är ett tacksamt material att underhålla och bland våra kunder med den här typen av till skillnad från andra likvärdiga firmor inom vår bransch rengör vi linoleummattor samt att vi utför långsiktigt underhåll av ytan under. Den här typen av golv påverkas mycket av bland annat miljön runtomkring och golvets tidigare skick så därför är vi noga med att specialanpassa vår tjänst efter hur just ditt golv ser ut.

Det ger ett professionellt intryck av dig som företag om ditt betonggolv glänser och därför erbjuder vi polering av betong- eller stengolv. Vi använder oss av speciellt framtagna verktyg för polering och underhåll av betong- och stengolv och efter utfört arbete får ni ett snyggt, glänsande och förtroendeingivande betonggolv att arbeta på. Äldre betonggolv har en tendens att damma något och det är ett problem som vi snabbt kan åtgärda.

Långsiktigheten i vårt arbete spelar roll

Långsiktigheten i vårt arbete spelar roll eftersom syftet med golvvård handlar om att golvet ska överleva längre utan att behöva lagas, åtgärdas eller bytas ut. Vi jobbar under en god dialog med våra kunder för att kunna anpassa oss och för att kunna tillmötesgå eventuella nya önskemål och behov som kan uppstå i samband med exempelvis renoveringar eller andra förändringar i verksamheten golvet bär upp. Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på hur underhåll av ditt golv skulle kunna se ut ur ett långsiktigt perspektiv och vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att vi har erfarenheten som krävs för att kunna tillmötesgå dig. Välkommen till oss!