Fönsterputs i norra Stockholm

Fönsterputs i Åkersberga och norra Stockholm

Vi putsar fönster i Åkersberga och norra Stockholm

NTG Clean har en lång och gedigen erfarenhet inom fönsterputs och vi erbjuder tjänster väl anpassade efter dig som kund och dina personliga behov. Vi är ett så kallat fullservice bolag och det innebär i enkla termer att vi inte binder upp oss i ramar och strukturer kring fönsterputs utan att vi anpassar oss efter vad du som kund önskar. Känner du att det finns ytterligare städning du önskar få gjord i anslutning till fönsterputs är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att tillmötesgå dina önskemål till fullo.

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen så vet vi att du som kund letar efter bästa möjliga servicen till lägsta pris och vi vet att det kan vara svårt att skilja på tjänsterna som olika företag erbjuder. Vi vill underlätta för dig som kund på alla sätt som går och har därför utformat våra tjänster inför fönsterputs på ett sätt som ger dig en helt annan typ av helhet vid städningen. Golvtvätt och byggstäd är exempel på tjänster som vi har gedigen kunskap i att kunna kombinera med fönsterputs och allt det här är tack vare vår ide om att vara ett förstklassigt fullservice bolag.

    Våra fönsterputsare har erfarenheten som krävs

    Många företag som erbjuder fönsterputs gör det ofta med en del önskemål om saker du som kund ska göra, det kan handla om allt från att flytta blommor till att ordna med ljussättning och fönsterbrädor. Det här är självklart saker som du som kund är välkommen att genomföra för att påskynda vårt arbete men det är också något som våra erfarna fönsterputsare kan utföra själva. Nu ser du tydligt skillnaden, för oss är alltid du som kund i fokus och det gör att vi erbjuder en tjänst som sticker ut. Det enda vi som företag önskar från dig, med syftet att kunna lämna en så korrekt prisuppfattning som möjligt är om två eller treglas i lager och lite specifika uppgifter om placering, antal och tillgång. Välkommen till oss!