Varför fönsterputs hos NTG Clean?

Svaret är enkelt, för att vi kan fönsterputs bäst!

NTG Clean har en lång och gedigen erfarenhet inom fönsterputs och vi erbjuder tjänster väl anpassade efter dig som kund och dina personliga behov. Vi är ett så kallat fullservice bolag och det innebär i enkla termer att vi inte binder upp oss i ramar och strukturer kring fönsterputs utan att vi anpassar oss efter vad du som kund önskar. Känner du att det finns ytterligare städning du önskar få gjord i anslutning till fönsterputs är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att tillmötesgå dina önskemål till fullo. Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen så vet vi att du som kund letar efter bästa möjliga servicen till lägsta pris och vi vet att det kan vara svårt att skilja på tjänsterna som olika företag erbjuder. Vi vill underlätta för dig som kund på alla sätt som går och har därför utformat våra tjänster inför fönsterputs på ett sätt som ger dig en helt annan typ av helhet vid städningen. Golvtvätt och byggstäd är exempel på tjänster som vi har gedigen kunskap i att kunna kombinera med fönsterputs och allt det här är tack vare vår ide om att vara ett förstklassigt fullservice bolag.

Vi jobbar lokalt, effektivt och serviceinriktat

Vi har vår verksamhet i Åkersberga i Stockholm och utför våra tjänster nära och lokalt med en kombination av tydliga influenser från omvärlden där vi hela tiden strävar efter att jobba med metoder och tillvägagångssätt som ger bäst resultat. För oss är servicen och tryggheten för dig som kund alltid i fokus och våra fönsterputsare sitter på en enorm kompetens och erfarenhet för att göra klart jobbet på betydligt kortare tid än om du skulle utföra det på egen hand.

Vi vet också att vetskapen om att fönster behöver rengöras ofta medför en oro och där finns vi som företag till för dig och vi sticker ut med vårt fokus på att göra vardagen enklare för våra kunder genom vår passion och genom det vi tror på, att kunna utföra våra tjänster noggrant och effektivt till ett lågt pris. Målet med vår tjänst är att du som kund efter utfört arbete ska känna dig nöjd med ditt val av företag och att du ska känna att vi gjorde det där lilla extra, då det är för oss är tydligt, service är alltid i fokus.

Våra fönsterputsare har erfarenheten som krävs

Många företag som erbjuder fönsterputs gör det ofta med en del önskemål om saker du som kund ska göra, det kan handla om allt från att flytta blommor till att ordna med ljussättning och fönsterbrädor. Det här är självklart saker som du som kund är välkommen att genomföra för att påskynda vårt arbete men det är också något som våra erfarna fönsterputsare kan utföra själva. Nu ser du tydligt skillnaden, för oss är alltid du som kund i fokus och det gör att vi erbjuder en tjänst som sticker ut. Det enda vi som företag önskar från dig, med syftet att kunna lämna en så korrekt prisuppfattning som möjligt är om två eller treglas i lager och lite specifika uppgifter om placering, antal och tillgång. Välkommen till oss!