Trappstädning i norra Stockholm

Trappstädning i Åkersberga och norra Stockholm

Vi städar trappor i Åkersberga och norra Stockholm

Vi erbjuder en unik och noga framtagen tjänst inom trappstädning och vi har en lång och gedigen erfarenhet kring vad som krävs för att kunna tillgodose dig som kund med dina personliga önskemål och behov. Företag anlitar regelbundet företag för att utföra trappstädning och det är en viktig del i den återkommande lokalvården av fastigheten och vi anlitas bostadsrättsföreningar, hyresvärdar, andra företag och privatpersoner.

Trappan upp genom en fastighet ger första intrycket och vi lägger ett enormt fokus vid att kunna skapa det välkomnande och trivsamma uttryck som många vid kontakt med oss strävar efter. Vi har en stark kundbas i bland annat Vaxholm, Åkersberga, Sollentuna och i andra delar av norra Stockholm och du som kund är välkommen att ta del av våra referenser. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på hur vi kan öka trivseln i ditt trapphus genom förstklassig trappstädning till ett bra pris.

    Trappstädning med noggrannheten i fokus

    I vår trappstädning ingår bland annat rengöring av trappsteg och golv, avtorkning av trappräcken och lister, borttagning av fläckar från väggar, rengöring av hissdörr och interiör, avtorkning av radiatorer och armaturer, rengöring av skrapgaller och rengöring av portens in- och utsida. Det är självklart du som kund som avgör hur ofta du önskar att vi utför trappstädning och på vilka tider och vid vår första kontakt tar vi fram ett schema som är anpassat efter vad du har för önskemål och behov. Vi utför även rutinmässiga kvalitetskontroller mellan utförandet av våra städtjänster för att säkerställa kvalitén i resultatet av vårt arbete. Vi sätter alltid noggrannheten i fokus när vi utför vår städning och du som kund kan känna dig trygg med att vi oavsett vad alltid sätter servicen i fokus. Du kan även välja till städning av källare, tvättstugor, förråd eller andra tillhörande utrymmen. Välkommen till oss!