Golvvård i norra Stockholm

Golvvård i Åkersberga och norra Stockholm

Vi vårdar golv i Åkersberga och övriga norra Stockholm

Golvvård är ett bra sätt att hålla lokalens golv rena och snygga och fria från fläckar som kan bli bestående. NTG Clean har en lång erfarenhet av golvvård på flera olika typer av underlag och vi ser golvvård som ett bra sätt att göra den vardagliga städningen smidigare på flera olika sätt. Vår tjänst kan därför kombineras med kontinuerlig lokalvård för att skapa en helhet som många som söker företag för städning är ute efter. Golvvården utför vi bland annat hos större företag, idrottsföreningar, i lagerlokaler och på kontor, med vår gedigna kundbas i Stockholm har du som kund ett stort antal referenser att gå igenom om önskemål finns.

Vi utför golvvård på flera olika typer av underlag, men det kan bland annat handla om linoleum, plastgolv, betong eller trä. NTG Clean har välutbildade och erfarna städare som sitter på kompetensen som krävs för att kunna anpassa sitt arbete efter vad din lokal har för behov. Precis som i allt arbete vi gör är servicen för kunden i fokus och vi anpassar oss efter dig som kund med dina personliga önskemål och behov.

    Långsiktigheten i vårt arbete spelar roll

    Långsiktigheten i vårt arbete spelar roll eftersom syftet med golvvård handlar om att golvet ska överleva längre utan att behöva lagas, åtgärdas eller bytas ut. Vi jobbar under en god dialog med våra kunder för att kunna anpassa oss och för att kunna tillmötesgå eventuella nya önskemål och behov som kan uppstå i samband med exempelvis renoveringar eller andra förändringar i verksamheten golvet bär upp. Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på hur underhåll av ditt golv skulle kunna se ut ur ett långsiktigt perspektiv och vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att vi har erfarenheten som krävs för att kunna tillmötesgå dig. Välkommen till oss!