Flyttstädning i norra Stockholm

Flyttstädning i Åkersberga och norra Stockholm

Behöver du flyttstädning i Åkersberga eller norra Stockholm?

Vi förutsätter att du som är inne och läser på vår sida om flyttstädning också har ett behov av att själv utnyttja tjänsten så till dig vill vi säga grattis och lycka till. Flytt är ett stort steg i livet oavsett om det handlar om att flytta från lägenhet till hus med familjen, från barndomshemmet till studentlägenheten eller från huset till lägenheten med den nya kärleken. Inför en flytt är det mycket som ska ordnas och NTG Clean är därför stolta över att kunna erbjuda kvalitativ, prisvärd och effektiv flyttstädning.

Vi vill att du ska kunna fokusera på att drömma om ditt nya hem och låta oss ta hand om det som är över från det gamla. Tack vare vår långa erfarenhet inom städning och lokalvård så har vi gedigen kunskap om hur utförandet av flyttstädning på bästa sätt ska gå till för att skapa ett så bra resultat det bara är möjligt. Vi anpassar alltid våra tjänster efter vad du som kund har för önskemål och behov och vi är övertygade om att kommunikation är nyckeln till en bra relation företag och kund emellan. Därför kan du alltid kontakta oss om du har några som helst funderingar före, under eller efter flyttstädningen.

    Kvalitet till ett bra pris

    Flyttstäd handlar för oss på NTG Clean om att erbjuda ett alternativ till den stress som kan uppstå vid en stor omställning i livet. Vi finns för att inte bara kunna erbjuda städningen i sig, utan också för att kunna avlasta genom att erbjuda kvalitetssäkrad flyttstädning till ett väldigt bra pris. Du som kund har kvalitetsgaranti, vi jobbar alltid med kollektivavtal för våra anställda och vi har arbetat hårt med att som företag sticka ut inom vår bransch. Vi drivs av en sak, att ha nöjda kunder och det genomsyrar allt vi gör när vi arbetar och ledorden inom vårt företag är effektivitet och att allt ska vara noggrant utfört. Det här är vårt löfte till dig som kund, att vi med passion utför flyttstädning, noggrant och effektivt. Välkommen till oss!